Termeni și Condiții

1.Termeni

În continuare, sunt prezentate condițiile în care Arvessa vă pune la dispoziție produsele prezentate pe site. Aceste condiții pot fi modificate de noi la anumite intervale, fără o anunțare sau o acceptare prealabilă a utilizatorilor.

Prin acceptarea acestor termeni și condiții, acceptați condițiile de mai jos și sunteți de acord ca acest lucru are valoarea unui contract (conform Legii 365/2002), acceptat în mod tacit, între Dvs. și Tressa Hair S.R.L. (desemnat în continuare ca Prestator).

Prin Client este desemnat orice persoană fizică sau juridică care se angajează într-o relație comercială cu arvessa.ro

2. Aplicare 

Urmatoarele condiții comerciale, fixează cadrul legal între arvessa.ro și clienții care comandă produse din magazinul virtual www.arvessa.ro.

Eventualele condiții comerciale suplimentare ale clientului, care diferă de condițiile care fac obiectul acestui text, nu au valabilitate.

3. Contractul de vânzare-cumpărare 

Pentru a cumpăra produse de pe site-ul arvessa.ro, clientul trebuie să fie major (să aibă vârsta împlinită de 18 ani). Efectuarea unei comenzi, reprezintă implicit acceptarea condițiilor comerciale generale ale arvessa.ro și ține loc contractului de vânzare-cumpărare.

Acest contract intra în vigoare după ce clientul și-a dat acceptul asupra comenzii sau după ce arvessa.ro a trimis produsele comandate de acesta. Arvessa.ro își rezervă dreptul de a nu lua în considerare comenzile pentru care s-au dat date eronate, sau există dubii în legătura cu proveniența și corectitudinea lor.

4. Prețuri 

Informațiile despre articole și prețuri sunt prezentate sub rezerva erorilor de redactare. Arvessa.ro își rezervă dreptul de a modifica prețurile la produsele din ofertă. Pentru calculul facturilor, se vor lua în considerare prețurile afișate în ziua efectuării comenzii. 

5. Livrarea 

Arvessa.ro livrează pe tot cuprinsul României cu plata ramburs, atât prin Compania Poșta Română, cât și prin operatori de curierat rapid.

Livrarea produselor se va efectua prin curier rapid și Poșta Română. La cererea clientului se poate apela la modul de livrare dorit, dacă aceasta este posibil, cu evidențierea în factură a cheltuielilor suplimentare.

Produsele comandate vor fi ambalate și vor fi inscripționate cu datele expeditorului în așa fel încât să nu dezvăluie conținutul acestora.

De regulă, produsele vor părăsi depozitul nostru în termen de 24-48 de ore dacă acestea se află în stoc sau 7-20 zile pentru articolele din categoria „Fashion”. Eventuale cereri de despăgubiri pentru daune, provocate din cauza depășirii termenului de livrare nu vor fi acceptate.

La momentul livrării, clientul va fi informat că produsele au părăsit depozitul nostru.

6. Plata 

Arvessa.ro vă oferă 2 modalități de plată:
1. Plata Online
Plata se face printr-un procesator de plăți online din România

2. Plata Ramburs/Numerar
Plătiți direct curierului sau la ghișeul Oficiului Poștal atunci când ridicați coletul. Se poate plăti doar numerar.

În cazuri excepționale ne rezervăm dreptul de a cere plata integrală sau parțială în avans.

7. Returnări 

Consumatorul are dreptul să notifice în scris vânzătorului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului.
Singurele costuri care cad în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

7.1. Contractul de vânzare-cumpărare își încetează valabilitatea dacă în termen de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii, clientul face uz de dreptul sau de a returna comanda.

7.2. Intenția de a returna comanda este luată în considerare, numai dacă în acest termen de 14 zile calendaristice clientul a trimis produsele pe adresa menționată pe colet în dreptul expeditorului, împreună cu factura în original și a făcut în prealabil cunoscută intenția sa în scris (office@arvessa.ro).

7.3. Clientul este obligat să returneze produsele care fac obiectul plângerii. În cazul în care acestea au fost deja plătite, în maxim 14 zile calendaristice i se va returna suma aferentă.

7.4. Dreptul de returnare nu exista în cazurile următoare:
• produselor realizate sau achiziționate special după dorința clientului.
• produselor care din motive igienice nu pot fi returnate

În cazul extensiilor de păr:

• dacă ați îndepărtat ața aurie sau silver și eticheta cu care acestea sunt prinse
• produsele au fost folosite (purtate, vopsite, spălate sau coafate)
• ambalajul produselor este grav deteriorat

În cazul produselor de make-up si nails:

• Dacă produsele ai fost începute sau folosite sau în cazul în care ați îndepărtat sigiliile aferente produselor

În cazul produselor din categoria Fashion:

• dacă ați îndepărtat eticheta sau sigiliul produsului sau ați utilizat / deteriorat produsul

În cazul produselor sub forma de seturi sau sortimente, acestea vor fi returnate în întregime, chiar dacă reclamația se referă doar la un singur obiect din set sau sortiment.

8. Dreptul de proprietate 

Produsele livrate rămân în proprietatea Arvessa.ro până la momentul în care s-a efectuat plata integrală a acestora.

Arvessa.ro deține drepturi de autor sau folosință pentru textele și imaginile afișate pe site. Orice eventuale sesizări privind drepturi de autor sau folosință asupra unor materiale afișate pe site pot fi trimise la  office@arvessa.ro. La orice sesizare făcută pe aceasta adresă de e-mail se va primi răspuns în maxim 14 zile calendaristice.

9. Colete neridicate și returnate 

Coletele trimise și neridicate în termen de 10 zile de la oficiul poștal vor fi returnate automat de către posta. În acest caz clientul nu este exonerat de obligația de plată a facturii. Cheltuielile cauzate de expedierea tur-retur cât și a celor percepute de către poșta ca taxă de magazinaj, vor fi evidențiate și adăugate la factura comenzii returnate. În acest caz, Arvessa.ro își rezervă dreptul de a cere plata integrală în avans, atât pentru retrimiterea coletului returnat cât și pentru comenzile ulterioare.

Arvessa.ro avizează telefonic și/sau prin e-mail, fiecare client în parte, de data la care coletul a fost depus la poștă. Eventuale plângeri legate de lipsa avizării de către poștă, nu vor fi acceptate.

10. Produse cu defecte 

Dacă produsele solicitate se dovedesc a avea defecte tehnice sau de fabricație, clientul este obligat să intre în contact cu Arvessa.ro (office@Arvessa.ro) în termen de 24 ore de la primirea lor.

Comenzile pentru care nu s-a făcut nici o reclamație din partea clientului, în intervalul acestui termen, sunt considerate din oficiu, pe deplin acceptate de către client.

Produsele defecte vor fi trimise de către client în maxim 14 zile calendaristice, împreună cu factura în original, la adresa specificată pe colet în dreptul expeditorului. În acest caz, Arvessa.ro se obligă să înlocuiască produsele ce fac obiectul reclamației, în termenul cel mai scurt posibil și să suporte toate cheltuielile ce derivă din aceste acțiuni.

În cazul în care Arvessa.ro se află în imposibilitatea înlocuirii produselor, clientului i se va restitui contravaloarea acestora.

11. Daune la transport 

Dacă, din nefericire, produsele primite se dovedesc a avea daune din cauza transportului, clientul este obligat să reclame aceste daune la serviciul de coletărie (curier sau poștă).

12. Siguranța și confidențialitatea datelor 

TRESSA HAIR (“arvessa.ro”) este înregistrată în Registrul de Evidență a Prelucrării de Date cu Caracter Personal sub numărul 26402 .

Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, Arvessa.ro are obligația de a administra în condiții de siguranța și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine.

Scopul colectării datelor este informarea utilizatorilor și clienților privind situația contului lor de pe Arvessa.ro, informarea utilizatorilor și clienților privind evoluția și starea comenzilor, expedierea comenzilor, evaluarea produselor și serviciilor oferite, activități comerciale, de promovare a produselor și serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piață, de statistică, de urmărire și monitorizare a vânzărilor și comportamentul consumatorului.

Prin completarea datelor tale în formularul de creare de cont și/sau de Comandă declari că accepți necondiționat ca datele tale personale să fie incluse în baza de date a Tressa Hair, înregistrată în Registrul de Evidență a Prelucrării de Date cu Caracter Personal sub numărul 26402 și îți dai acordul expres și neechivoc ca toate aceste date personale să fie stocate, utilizate și prelucrate nelimitat teritorial și/sau temporar de către Tressa Hair și colaboratori (ex. companii de poșta și curierat, agenții de publicitate și marketing, procesatori de plăti online, etc.) pentru desfășurarea și/sau derularea de către Tressa Hair și colaboratori de activități cum ar fi, dar fără a se limita la, activități comerciale, de promovare a produselor și serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piață, de statistică, de urmărire și monitorizare a vânzărilor și comportamentul consumatorului.

Prin citirea acestor Termeni și Condiții ai luat la cunoștință faptul că îți sunt garantate drepturile prevăzute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a te adresa justiției în caz de încalcare a drepturilor tale garantate de Legea 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Totodată, ai dreptul de a te opune prelucrării datelor tale personale și de a solicita ștergerea totală sau parțială a acestora.

Pe baza unei cereri scrise prin formularul de contact de pe office@arvessa.ro sau expediate pe adresa S.C. TRESSA HAIR S.R.L., Loc. Târgu Mureș, Str. Liviu Rebreanu, nr. 37A, ap. 4, Jud. Mureș, îți poți exercita, în mod gratuit, următoarele drepturi:
– să soliciți ștergerea datelor, cu excepția situațiilor prevăzute de lege.
– o data pe an, să ți se confirme faptul că datele personale sunt sau nu prelucrate;
– să te opui prelucrării datelor pentru motive întemeiate și legitime legate de situația lor particulară;
– să intervii asupra datelor transmise;

Astfel, Arvessa.ro poate notifica utilizatorii și clienții privind ofertele curente prin newsletterul ocazional, și poate trimite felicitări, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

Tressa Hair nu promovează SPAM-ul. Orice utilizator sau client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul Arvessa.ro poate opta pentru ștergerea acesteia din baza noastră de date.

De asemenea, Tressa Hair poate furniza datele tale cu caracter personal altor companii cu care se află în relații de parteneriat, dar numai în temeiul unui angajament de confidențialitate din partea acestora, prin care garantează că aceste date sunt păstrate în siguranță și că furnizarea acestor informații personale se face conform legislației în vigoare, după cum urmează: furnizori de servicii de marketing, curierat, servicii de plată / bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piața produselor și serviciilor noastre.

[dt_sc_empty_space margin_lg="100" margin_md="80" margin_sm="60" margin_xs="40" el_id="1584092621101-7576bcad-091b"][dt_sc_logo logo_type="theme-logo" theme_logo_type="light-logo" image_width="200" m_image_width="200" item_align="center" breakpoint="767" el_id="1583994780316-a8229537-3bf6"][dt_sc_empty_space margin_lg="50" margin_md="" margin_sm="" margin_xs="" el_id="1584096280929-027a2f2e-78ef"]
[dt_sc_empty_space margin_lg="100" margin_md="50" margin_sm="50" margin_xs="25" el_id="1584092669912-622bbc2c-d174"]
[dt_sc_simple_heading tag="h5" text="Arvessa Beauty"]Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi[/dt_sc_simple_heading][dt_sc_empty_space margin_lg="25" margin_md="25" margin_sm="25" margin_xs="25" el_id="1591333060600-fc94946b-aac5"][dt_sc_url icon_type="entypo" icon_type_entypo="entypo-icon entypo-icon-heart" css_animation="none" link="url:https%3A%2F%2Farvessa.ro%2Fdespre-noi%2F|title:Despre%20noi||"]
[dt_sc_url icon_type="entypo" icon_type_entypo="entypo-icon entypo-icon-user" css_animation="none" link="url:https%3A%2F%2Farvessa.ro%2Fcontul-meu%2F|title:Contul%20meu||"]
[dt_sc_url icon_type="entypo" icon_type_entypo="entypo-icon entypo-icon-switch" css_animation="none" link="url:https%3A%2F%2Farvessa.ro%2Fbefore-after%2F|title:Before%26After||"]
[dt_sc_url icon_type="entypo" icon_type_entypo="entypo-icon entypo-icon-eye" css_animation="none" link="url:https%3A%2F%2Farvessa.ro%2Fnuante%2F|title:Nuan%C8%9Be||"]
[dt_sc_url icon_type="entypo" icon_type_entypo="entypo-icon entypo-icon-info" css_animation="none" link="url:https%3A%2F%2Farvessa.ro%2Fpasul-1-cum-sa-alegi%2F|title:Cum%20s%C4%83%20alegi||"]
[dt_sc_simple_heading tag="h5" text="Linkuri Utile"]Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi[/dt_sc_simple_heading][dt_sc_empty_space margin_lg="25" margin_md="25" margin_sm="25" margin_xs="25" el_id="1591332856389-4dc29993-cdff"]
[dt_sc_url icon_type="entypo" icon_type_entypo="entypo-icon entypo-icon-tools" css_animation="none" link="url:https%3A%2F%2Farvessa.ro%2Fgarantie-si-retur%2F|title:Garan%C8%9Bie%20%C8%99i%20Retur||"]
[dt_sc_url icon_type="entypo" icon_type_entypo="entypo-icon entypo-icon-doc-text" css_animation="none" link="url:https%3A%2F%2Farvessa.ro%2Fformular-de-retur%2F|title:Formular%20de%20retur||"]
[dt_sc_url icon_type="entypo" icon_type_entypo="entypo-icon entypo-icon-paper-plane" css_animation="none" link="url:https%3A%2F%2Farvessa.ro%2Flivrarea-produselor|title:Livrarea%20produselor||"]
[dt_sc_url icon_type="entypo" icon_type_entypo="entypo-icon entypo-icon-credit-card" css_animation="none" link="url:https%3A%2F%2Farvessa.ro%2Fplata-produselor|title:Plata%20produselor||"]
[dt_sc_url icon_type="entypo" icon_type_entypo="entypo-icon entypo-icon-bell" css_animation="none" link="url:https%3A%2F%2Farvessa.ro%2Ftermeni-si-conditii%2F|title:Termeni%20%C8%99i%20condi%C8%9Bii||"]
[dt_sc_url icon_type="entypo" icon_type_entypo="entypo-icon entypo-icon-publish" css_animation="none" link="url:https%3A%2F%2Farvessa.ro%2Fpolitica-cookie%2F|title:Politica%20Cookie||"]
[dt_sc_sociable_new size="extra-large" align="center" default-style="none" default-icon-color="primary-color" hover-style="none" hover-icon-color="custom" hover-icon-custom-color="#ffffff" hide_on_lg="" hide_on_md="" hide_on_sm="" hide_on_xs="" socials="dribbble,facebook,linkedin,pinterest,twitter" default-color-for-style-none="" hover-color-for-style-none="" el_id="1505557179803-73060c21-3899" class="no-vertical-space" social_list="%5B%7B%22social%22%3A%22facebook%22%2C%22link%22%3A%22url%3Ahttps%253A%252F%252Fwww.facebook.com%252Farvessabeauty%252F%7Ctitle%3AFacebook%7Ctarget%3A%2520_blank%7C%22%7D%2C%7B%22social%22%3A%22twitter%22%2C%22link%22%3A%22url%3Ahttps%253A%252F%252Ftwitter.com%252FArvessaB%7Ctitle%3ATwitter%7Ctarget%3A%2520_blank%7C%22%7D%2C%7B%22social%22%3A%22youtube%22%2C%22link%22%3A%22url%3Ahttps%253A%252F%252Fwww.youtube.com%252Fchannel%252FUCnLW-m9bw5qpHeHykIAI5eg%253Fview_as%253Dsubscriber%7Ctitle%3APinterest%7Ctarget%3A%2520_blank%7C%22%7D%2C%7B%22social%22%3A%22instagram%22%2C%22link%22%3A%22url%3Ahttps%253A%252F%252Fwww.instagram.com%252Farvessaromania%252F%253Fhl%253Dro%7Ctitle%3ADribbble%7Ctarget%3A%2520_blank%7C%22%7D%5D" title_for_sociable_settings=""]

© 2020, Arvessa Powered by Azuvo

[dt_sc_empty_space margin_lg="100" margin_md="80" margin_sm="60" margin_xs="40" el_id="1591332856397-d982e579-06f1"]
[dt_sc_simple_heading tag="h5" text="Info Utile"]Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi[/dt_sc_simple_heading][dt_sc_empty_space margin_lg="25" margin_md="25" margin_sm="25" margin_xs="25" el_id="1591335485596-871b7e6e-1830"][dt_sc_url icon_type="entypo" icon_type_entypo="entypo-icon entypo-icon-publish" css_animation="none" link="url:https%3A%2F%2Farvessa.ro%2Fcum-comand%2F|title:Cum%20comand||"]
[dt_sc_url icon_type="entypo" icon_type_entypo="entypo-icon entypo-icon-address" css_animation="none" link="url:https%3A%2F%2Farvessa.ro%2Fintrebari-frecvente%2F|title:%C3%8Entreb%C4%83ri%20frecvente||"]
[dt_sc_url icon_type="entypo" icon_type_entypo="entypo-icon entypo-icon-docs" css_animation="none" link="url:https%3A%2F%2Farvessa.ro%2Fblog%2F|title:Blog%20Arvessa||"]
[dt_sc_url icon_type="entypo" icon_type_entypo="entypo-icon entypo-icon-home" css_animation="none" link="url:https%3A%2F%2Farvessa.ro%2Fcontact%2F|title:Contact||"]
banner-no-operators

Coșul tău de cumpărături

Închide